Cezar Bulacu: Voi propune in Consilul Local, construirea Parcului Stiintific si Tehnologic “TechTex” în Ramnicu Valcea

Am susținut întotdeauna transparenta și comunicarea in spațiul public a celor care au fost mandatați de cetățeni să ii reprezinte in funcții publice. Sunt aproape 4 luni de când, ca reprezentant al PNL, fac parte din consiliul local al municipiului Rm Valcea.
Am promis cetățenilor ca ne vom ocupa de proiecte concrete pentru dezvoltarea orașului nostru, ca vom face propuneri care sa aibă ca finalitate dezvoltarea economică a municipiului Rm Valcea prin atragere de investitori dar punând accent pe sprijinirea educației.
Astăzi, cu ajutorul colegilor din Alinată pentru Ramnic (PNL USR Plus ) am transmis următoarele propuneri de proiecte :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico- economici, pentru obiectivul de investitii “Construirea Parcului Stiintific si Tehnologic “TechTex” Rm Valcea
Acest proiect are drept scop reinventarea economiei industriale tehnice la Rm Valcea creeindu-se premizele unei platforme de cooperare intre industrie si cercetare, ca suport al promovarii si protejarii produselor inovative dedicate intregilor industrii amintite (industria sanitara, industria de protecrie, industria mobilei tapitate, industria auto, industria confectiilor de casa, indutria constructiilor, etc).

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea numarului si cuantumului burselor aferente anului scolar 2021- 2022 pentru elevii din invatamantul preuniversitar de stat
Toate formațiunile politice din consiliul local, au promis vâlcenilor care le-au dat votul că urmează să investească în educație. Iar educația nu înseamnă statui de domnitori sau garduri de fontă în jurul unei școli, nu înseamnă doar îngrijirea pereților clădirilor școlilor, ci înseamnă grija și alocarea de resurse pentru cei care învață zi de zi acolo – pentru copiii noștri – pentru elevii vâlceni.

A venit vremea să facem ce am promis, să susținem elevii vâlceni și să arătăm că ne pasă de viitorul comunității noastre.
Bursele școlare sunt un drept înscris în lege. Nu sunt un moft sau o decizie aflată la discreția unui decident local sau altul. Acordarea lor este atât o obligație legală pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, cât și o obligație morală a fiecăruia dintre noi, ca reprezentanți aleși ai comunității noastre, față de generațiile viitoare de vâlceni, astăzi elevi în școlile din municipiu. Nu în ultimul rând, bursele școlare sunt o investiție în viitor și trebuie privite ca atare atunci când ne stabilim prioritățile bugetare pentru acest an și pentru anii care vor urma.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea intocmirii documentatiei tehnico-economice privind amenajarea unui loc de antrenament in aer liber (workout) si includerea acesteia in lista de investitii.
Este o initiativa si o propunere solicitata de cetateni acestui oras. Consider oportun acest proiect ca alternativa de petrecere a timpului liber pentru toate categoriile si ma bucur ca am fost util initiatorilor, acelor tineri care au apelat la mine pentru a solutiona aceasta cerere. Trebuie sa reamintec tuturor ca, noi, consilierii PNL, avem usa deschisa catre orice cetatean cu initiativa si proiecte interesante pentru dezvolatrea orasului nostru.

Referatele depuse sunt argumentul prin care aceste proiecte pot reprezenta : dezvoltare economică bazându-ne pe cercetare și Inovație ; accesul la activități recreative pentru toate categoriile de vârste in spațiul deschis și încurajarea elevilor din municipiul Rm Valcea prin acordarea de burse –
Performanta: 300 Ron
Merit: 110 Ron
Studiu: 100 Ron
Sociala: 130 Ron
O altfel de politica incepe cu noi! #PNL #sepoate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *