Cezar Bulacu, inventatorul care a ales să rămână la Râmnicu Vâlcea şi să facă performanţă

 2 medalii la Londra la cel mai mare Târg Internațional de Inventică, conferințe internaționale de prezentare, premii naționale și un material pe bază de lână, #IZOMIN, care deja se bucură de o largă apreciere în Europa, în sectorul construcțiilor.

Cu acest palmares, colegul nostru, Cezar Bulacu, a pus Râmnicu Vâlcea pe harta celor mai importante centre de cercetare din România.

A intrat în politică considerând că tinerii sunt forța care produce schimbarea și cu un scop: o strategie de reindustrializare a României.

 Înainte de toate, m-am născut pe 22 noiembrie 1984, am crescut şi învăţat în Rm. Vâlcea, la Colegiul Naţional Mircea Cel Bătrân. Apoi viaţa m-a adus la Sibiu, unde am urmat cursurile Facultăţii de Inginerie Herman Obert din cadrul Universităţii Lucian Blaga.

În vara anului 2008 am cunoscut-o pe Claudia, alături de care, în 2010, m-am casatorit şi formăm o familie frumoasă. La scurt timp, în martie 2012, a venit pe lume micuţa Beatrice – sufletul şi bucuria familiei noastre. De altfel, familia este principalul meu sprijin şi reprezintă vectorul care face viaţa să meargă înainte.

În plan profesional, sunt implicat în activitatea de la MINET SA una dintre cele mai importante producatoare de neţesute şi geotextile din România. Mai mult, o perioadă importantă din viaţa mea a fost experienţa profesională dobândită în calitate de Consilier al Ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. În această calitate am avut o intensă comunicare şi colaborare cu mediul de business, având un rol determinant în promovarea competitivităţii sectoarelor industriale, în procesul de creştere economică şi de stimulare a ocupării forţei de muncă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *