Cetăţean străin suspectat de incendierea unui autoturism, prins în flagrant de poliţiştii bucureşteni

Poliţiştii Capitalei au prins în flagrant, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat, cetăţean străin, imediat după ce acesta ar fi incendiat un autoturism, pe strada Boldeşti din sectorul 5.
Potrivit unui comunicat al DGPMB, în jurul orei 3,40, poliţiştii bucureşteni de siguranţă publică din cadrul Secţiei 24 Poliţie, executând activităţi specifice de prevenire şi combatere a faptelor de natură penală, au observat că, într-un garaj situat pe strada Boldeşti din sectorul 5 al Capitalei, a izbucnit un incendiu.
Aceştia s-au deplasat de urgenţă în zonă şi au observat un bărbat care intenţiona să părăsească, în grabă, locul faptei.
”Întrucât existau suspiciuni că bărbatul are cunoştinţă despre izbucnirea incendiului, poliţiştii bucureşteni l-au legitimat şi, observând că acesta prezenta arsuri pe corp, au solicitat prezenţa unei ambulanţe care l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Efectuând verificări în acest caz, judiciariştii bucureşteni au constatat faptul că bărbatul identificat la faţa locului, cetăţean străin, ar fi incendiat autoturismul care se afla parcat în garajul situat pe strada Boldeşti”, precizează DGPMB.
Cercetările sunt continuate de către judiciariştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *