Centru civic, parc elegant, drumuri asfaltate, cartea de vizită a Boişoarei pentru acest an

Comuna montană Boişoara se poate lăuda cu un modern parc în centrul civic. Investiția se dorește de către administrația publică locală drept o reamenajare a centrului civic, cu alei, iluminat, o fântână arteziană, o zonă de șah și un loc de joacă pentru copii.

“Suntem o comună montană, abia descoperită de turişti şi de cei care doresc să se mute aici. Aerul curat, perspectiva autostrăzii Sibiu – Piteşti, peisajul frumos, casele tradiţionale, sunt stimulente pentru a pune Boişoara în calea turiştilor şi a amatorilor de frumos”, spune primarul Mihai Sandulache.

Acest proiect vine în concordanţă cu asfaltarea unor drumuri care traversează zone absolut superbe, în zona montană, reuşind astfel să lege satele de centrul comunei dar să şi ofere o infrastructură pentru localitate.

Sunt peste 4,3 km de drumuri asfaltate şi astfel perspectiva dezvoltării agro-turismului în zone greu accesibile este deja o certitudine.

Boişoara este astfel o nouă bijuterie în Ţara Loviştei care merită vizitată în această vară şi categoric un loc de care vă veţi îndrăgosti la prima vedere.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *