Centru civic elegant la Mihăești

Mihăești, una din localitățile cu ștaif ale județului, va avea anul viitor un centru civic elegant, cu alei pietonale, cu arbuști ornamentali pe ambele sensuri, care au fost deja plantați de la Pluta până la primărie, cu flori, dar și niște statui executate de un sculptor local pasionat, potrivit primarului Constantin Bârzăgeanu. Străzile principale vor fi, de asemenea, cu trotuare din pavele și arbuști ornamentali.

Acesta a adăugat că vremea este favorabilă continuării lucrărilor de asfaltare și se asfaltează satul Negreni, după care urmează satele Buleta, Gurișoara și Bârsești.

„Se lucrează la rigole pe drumul stadionului, pe o porțiune de un kilometru, iar la terenul de sport s-a realizat o parcare, pentru autovehicule, cu 20 de locuri. Totodată, s-a mai asfaltat și drumul de la dispensarul medical Buleta și s-a construit o parcare în fața sediilor Poștei, Poliției și Dispensarului medical și școlii, din centrul localității. S-a mai turnat al doilea strat de asfalt pe drumul de la Plută până la  Halta Govora, iar până la sfârșitul lunii noiembrie vom finaliza și al doilea strat, precum și marcaje rutiere și semne de circulație.”, a explicat Bârzîgeanu.

Concomitent, aparatul primăriei lucrează intens la documentațiile câtorva proiecte europene pentru asfaltare drumuri de interes local, în lungime de 3,7 km, reabilitare și dotare cămin cultural, construirea unui After School și 8 km de rețea de canalizare.

C.P.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *