Cele mai frumoase alegeri sunt la Govora: O revolutie a tinerilor si a bunului simt pentru salvarea statiunii!

Cred ca în nici alta parte de județ, alegerile nu au atâta încărcătură simbolică precum la Băile Govora. Aici efectiv avem înaintea noastră, o revoluție. O revoluție a tinerilor, a bunului simt, o Mișcare Civică de proporții împotriva a ce este mai urat în lume.

Nu degeaba toate forțele meschine, tot ce este putred, fals, murdar, corupt, toată șmecheria și urdorile balcanice s-au poziționat de partea Orciei. A regimului coprofag, urat mirositor care a îngropat una dintre cele mai frumoase stațiuni românești.

O mână de tineri impetuoși, idealiști având de partea lor onestitatea, curățenia și simplitatea au pornit o revoluție. O revoluție care sa smulgă Govora din acest tărâm negru, din mocirla obscurantosmului. Acolo unde toate lichelele din societate au făcut front comun, un pact de apărare a ultimei relicve a Lumii Vechi.

De aceea este frumoasa și alba aceasta revoluție a tinerilor. Are acea puritate și candoare, de la prieteniile care s-au țesut, mersul kilometrii pe la toți govorenii, unde sunt primiți precum.eliberatori. Este revoluția firescului, a jovialitatii, a culorii. O speranța cum niciodată nu a mai existat în Govora. Ca acest petec gri de Vâlcea se va trezi la viață.

De aceea cele mai frumoase alegeri din acest an sunt în Govora. Este o revoluție împotriva a tot ce este mai nociv, mai toxic, împotriva forțelor care s-au aliat pentru a tine cu dinții de aceasta zona pestilentiala a societății…

Revoluția bunului simt va învinge definitiv un sistem care a canibalizat aproape trei decenii sănătatea morala a Valcii, în cele din urmă.

Liviu Popescu.

2 comments

  • Paraschiv Viorica

    Salutăm demersul tinerilor , dar copacul fără rădăcini nu poate supraviețui . Din această cauză trebuie să strângă in jurul lor câți mai mulți oameni de diferite categorii de vârstă, Astfel acești oameni se vor simți importanți ,băgați in seamă si datori ca pe 9 Iunie să voteze pe cei pe care ii simt aproape . SCHIMBAREA!

  • eu

    intotdeauna romanii au asteptat sa vina si sa faca altii..tineri sau batrani, pamanteni sau straini….dar noi astia, poporu, unde santem ma? pana nu ne scuturam de meteahna asta, o sa se astepte mult si bine. spor la asteptat.. SCHIMBAREA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *