Cel mai mare festival de muzică electronică din Oltenia – 40.000 de metri pătraţi, deasupra Râmnicului

Deep Forest Fest, primul festival de muzică electronică din regiunea Oltenia, va avea loc la Râmnicu Vâlcea în perioada 28-30 iunie 2019.

Deep Forest Fest își începe povestea anul acesta pe un platou de peste 40.000 de metri pătrați, la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea unde timp de 3 zile vor fi prezenți DJ-i internaționali și naționali. OXIA, STEFAN BINIAK, DIRTY NANO, ADRIAN EFTIMIE, OPTICK, ROSARIO INTERNULLO, MANUEL RIVA, ANDRE RIZO, SLLASH&DOPPE, AFGO, DAVE ANDRES sunt doar câteva dintre numele celor care vor fi prezenți pe scena festivalului.

Autocare cu DJ-i locali vor fi puse la dispoziția participanților pentru transport din centrul orașului până la locația festivalului unde îi va aștepta o atmosferă electrizantă, proiecții de lasere și o priveliște unica asupra orașului.

Pentru o experiență completă organizatorii pun la dispoziția festivalierilor și loc de campare cu dușuri și toalete cu apă curentă fără niciun extra cost. Evenimentul se dorește a fi unul pe placul celor mai exigente gusturi, de aceea zona de food va conține peste 14 food truck-uri și multe alte surprize.

Bilete Deep Forest Fest 2019

  • Abonament (VIP) – 299 lei
  • Acces General (earlybird) – 79 lei

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *