Cel mai mare complex de agrement din Oltenia, deschis oficial

Cel mai mare complex de agrement din Oltenia, Ostroveni-Ştrand din Râmnicu Vâlcea, şi-a deschis oficial joi porţile, a declarat, pentru AGERPRES, primarul interimar Ion Gigi Matei.

‘Deşi este deschis de câteva zile, în acest week-end va fi oficial redeschis şi îi aşteptăm din nou pe toţii amatorii de scaldă, de distracţie să vină la ‘marea noastră’. Ştrandul din Ostroveni este deja asumat de toate judeţele Olteniei şi de argeşeni. În fiecare an ei sunt cei mai fideli clienţi ai bazei noastre de agrement. Este ultima vară când ştrandul se prezintă aşa cum îl cunosc, de anul viitor, baza având o altă înfăţişare, una modernă cu bazine acoperite, cu altă dispunere a bazinelor, în urma unui proiect european, a cărui execuţie va începe în acest an’, a declarat primarul Matei.

Complexul Ostroveni-Ştrand include trei bazine cu apă dulce, din care unul pentru copii, iar unul pentru avansaţi şi două bazine cu apă sărată, adusă pe conducte de la Ocnele Mari. În cadrul complexului funcţionează şi o bază sportivă cu terenuri de fotbal, tenis de câmp, baschet şi handbal. Cluburile deschise în incinta barului oferă program de discotecă în timpul nopţii.

Complexul de agrement este înconjurat de Lacul Ostroveni, pe care se pot face plimbări cu barca, hidrobicicleta etc.

Acesta se află la ieşirea de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea, în apropierea parcului Zoo. Începând din această vară, accesul spre ştrand se va putea face şi pe bulevardul Dem Rădulescu, iar turiştii au mai multe posibilităţi de cazare fie în campinguri, fie în pensiunile din apropiere. AGERPRES

2 comments

  • Alida

    Este f.frumos si sunt f.bucuroasa pt standul nostru iubit ,dar am asistat la moartea unui om .inecat .pt ca nimeni nu a observay ca se simtea rau.Este forte important sa existe si salvamari pe marginea bazinelor. .care sa supravegheze tot ce se întâmplă in apa ! Sint o gramada de gardieni pe mal pt ordinea publica.Bun si asta , dar salvamarul..este obligatoriu pt a salva vietile oamenilor.Peste tot in lume exista oriunde este o piscina.!!!!!

  • Olaru Costinel

    Am cea mai proasta parere d-le interimar ilegal Matei,in zona Nord de ce nu faceti un strand,nu puteti lua fonduri Europene sa adaugati 3 km.de conducta sa aduceti apa sarata si in zona Nord.Eu unul ma simt discriminat locuind in zona Nord,fata de cei din Ostroveni.Si noi platim taxe si impozite si vrem strand cu apa sarata in zona Nord.Apropo de ce nu se fac alegeri anticipate pentru primar d-le interimar matei,au trecut 45 zile de cand l-au condamnat si arestat pe francu emilian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *