Cel mai incompetent primar din Vâlcea, catastrofalul Mateescu, groparul Govorei vrea al 7-lea mandat!

Radiografia unui dezastru:

Băile Govora poate fi cu ușurință dată exemplul despre cel mai toxic experiment social-politic în 24 de ani, de când este condus de turnătorul dovedit cu acte oficiale, la Securitate, Mihai Mateescu.

În anul 2000, Băile Govora avea 4.800 de locuitori, se afla pe locul 7 economic în județ, avea un număr de turiști care rivaliza cu Olănești și Călimănești, era destinația preferată a multora din România, avea zeci de cafenele, pub-uri, Casa Govoreană devenise un punct de atracție. O lume boemă, tineri trăiau în acest oraș.

Până a venit la conducere Mihai Mateescu. Groparul Govorei. Omul care a dus Băile Govora la 2.500 de locuitori, aproape 40% case pustii, locul 24 în ierahia economică a Vâlcii, 27% șomaj, una dintre cele mai mari rate din România, golit complet de tineri, fără niciun mare proiect.

Acest individ, rușinea PSD-ului vâlcean are tupeul de a mai candida o dată. După ce a distrus complet stațiunea, i-a ucis viitorul, a gonit toate generațiile, a pustiit școlile, (6 elevi în tot gimnaziu!!!), a desființat un liceu care în anii 90 avea câte două clase în paralel, pe an de studiu.

Mihai Mateescu omul care a mutilat destine, prin declarații la securitate, este exemplul nociv despre cum poti distruge un oraș. Cum poți păcăli, manevra, manipula, un electorat vârstnic, cum poți frauda viitorul tinerilor. Într-o lume normală, Mihai Mateescu nu ar avea ce să mai caute în administrație și ar fi condamnat moral pentru sabotaj economic și social al unui oraș, a unei stațiuni care a fost perlă a turismului vâlcean.

Mi-e rușine când vâd cum se compromite toată conducerea PSD Vâlcea, în frunte cu liderul Constantin Rădulescu. Oare nu îi este rușine lui Rădulescu pentru faptul că defilează cu cel mai incompetent primar din Vâlcea, cum un colaborator dovedit al securității, cu omul care a distrus o stațiune? Îi este rușine sau frică? De fapta asta este întrebare pentru președintele Rădulescu…

Că altfel PSD din punctul meu de vedere se compromite total și definitiv susținând un astfel de candidat care a  îngropat economic orașul stațiune, în glod, ruine, noroaie. Oare PSD Vâlcea, conducerea acestui partid când merge printre ruinele și sărăcia govorenilor cum se simte? Confortabil? Mie mi-ar fi jenă.

Govorenii trebuie să aleagă pe 9 iunie. Între mizerie, sărăcie, groapa urbană care a ajuns Băile Govora, ultimul oraș din Vâlcea, printre cele mai sărace 25 de orașe din România sau mai vor un viitor. După 24 de ani. Pe 9 iunie, normalitatea și democrația va învinge, în fața…știm cu toții cui!

Iar PSD Vâlcea are nevoie de ani buni și fluvii de apă să-și spele rușinea pentru că ”de voie de nevoie” au ajuns în acest hal de a susține la Govora catastrofa administrativă care poartă numele administrația Mateescu.

One comment

  • Paraschiv Viorica

    Rușine Mihai Mateescu! Rușine Constantin Rădulescu pt susținerea acestui “om” ! Rușine tuturor celor care îl susțin! Ne dorim un oraș curat și modern care să fie mândria nu rușinea govorenilor . Liceu si școala la Govora nu avem nu din cauza profesorilor Paraschiv care și-au făcut datoria exemplar ci din cauza profesorilor care au rămas si a autorităților locale care nu au sprijinit învățământul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *