Cea mai frumoasă intrare de oraș din România, evident, doar la noi, în Vâlcea

Orașul vâlcean, capitala nordului va avea până în vară cea mai frumoasă intrare de oraș din România, din punctul nostru de vedere. O intrare tematică, una care reprezintă exact evenimentul cultural de talie internațională care se produce an de an în fiecare vară aici și anume, Festivalul de Blues, Jazz și Rock, din aer liber. De la poalele Țurțudanului.

De altfel orașul s-a transformat în ultmii ani considerabil. Din orașul care era definit drept un Twin Peaks al Vâlcii, cu fete de Valea Oltului, moldovenii de la TCH și forestierii șomeri, azi, Brezoi este un centru cultural, capitală a muzicii bune în România, un oraș unde verile sunt adevărate ateliere de muzică, de concerte, totul grație unui parteneriat de succes între Primăria Brezoi și Răzvan Mihai Mugescu.

Brezoi este azi pe harta lumii și an de an se tranformă într-o adevărată geografie culturală care adună mii de turiști, de iubitori de muzică din toate colțurile țării și ale lumii.

Să nu uităm (să ne rugăm la Dumnezeu), festivalul din acest an va dura 6 zile iar Smmer Campurile de week-end vor fi în număr de 12, așa că pregătiți-vă corturile, rucsacii, cardurile DrinkPass și la treabă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *