Cătălin Predoiu, votat în Moldova de 87,62% din membri pentru candidatura la prezidenţiale

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a obţinut peste 91% din voturile membrilor PDL Suceava pentru a fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2014, a declarat sâmbătă vicepreşedintele PDL pentru Regiunea Nord-Est, deputatul Ioan Bălan.

Potrivit acestuia, Cătălin Predoiu a fost votat de 91,72% dintre suceveni, Gheorghe Falcă – de 7,04%, iar Simona Creţu – de 0,32%.

La cele şapte secţii de votare organizate în judeţul Suceava (Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Suceava, Siret şi Gura Humorului) s-au prezentat 8.044 de alegători dintr-un total de 8.726 de membri PDL. 125 de buletine de vot au fost anulate.

În cursul zilei de sâmbătă s-au desfăşurat, în cele şase judeţe din Regiunea de Nord-Est alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie.

Potrivit lui Bălan, în urma contabilizării voturilor din Regiunea Nord-Est, Cătălin Predoiu a fost votat de 87,62% din membrii PDL care au venit la vot, Gheorghe Falcă – de 10,38%, iar Simona Creţu – de 1,67%. /AGERPRES

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *