Cătălin Daneș: Încheiem anul bine, fără datorii iar toate proiecte propuse pentru Titești au fost implementate

Comuna Titești încheie anul bine, potrivit edilului Cătălin Daneș, fără datorii, cu investițiile la zi, cu proiectele propuse realizate.

”Pot spune că am încheiat toate lucrările pe care mi le-am propus în acest an, mă refer la drumuri, la poduri, la calitatea și la modernizarea comunei. Pot spune că localitatea a mai făcut un pas înainte pe drumul de a deveni una de interes pentru cei care vor să aibă o casă la munte. Crește numărul străinașilor iar vestea că fostul drum național va fi modernizat de Consiliul Județean a creat premisele pentru a spori interesul celor care doresc să vină aici. De altfel mulțumesc Consiliului Județean și eu și Consiliul Local pentru remedierea alunecărilor de teren de pe drumurile de legătură, care asigură accesul spre Racovița și implicit spre viitoarea autostradă”, spune primarul Cătălin Daneș.

Prin programul Anghel Saligny, Daneș a depus reabilitarea a 7 drumuri de interes local dar și modernizarea drumului Pripor din Bratovești. Prin GAL, Primăria va achiziționa un tocător pentru vegetație.

În preajma sărbătorilor au fost aprobate în Consiliu Local, sumele pentru bursele elevilor dar și cadourile pentru sărbători.

La Parohia Titești, Cătălin Daneș a alocat sumele necesare construirii unei capele, foarte necesară în localitate. Iar monumentul din centrul comunei a fost reabilitat.

Comuna Titești este așezată în mijlocul Țării Loviștei și de-a lungul istoriei a fost un reper important pe vechiul drum comercial care lega Transilvania de Muntenia și implicit de București. Comuna este cunoscută ăncă de pe vremea romanilor, aici existând o puternică fortificație imperială.

Tot în Totești sunt mai multe monumente funerare care datează din perioada medievală, unii istorici afirmând că sunt din perioada cruciadelor.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *