Cătălin Daneș: Încep să am speranțe în privința reabilitării DN 7D

Primarul din Titești, Cătălin Daneș, spune că orice soluție menită a duce la reabilitarea drumului de pământ care traversează comuna este binevenită. Mai ales după ce în urmă cu lună guvernul a rezokvat transferul de la CNAIR la Consiliul Județean Vâlcea.

”Orice soluție e binevenită. CNAIR nu avea proiecte pe acest drum și atunci, cred că are mai mari șanse de a fi reabilitat dacă va fi județean așa cum a fost de fapt până în 2003. Sincer, am încredere în intervenția Consiliului Județean și dau exemplu lucrările pe car ele execută acum pe DJ 703P, unde lucrează foarte bine la alunecarea de teren. Au săpat, au frezat și intervin la ziduri de sprijin. Le mulțumesc pentru intervenție”, spune Cătălin Daneș.

Referindu-se la asfaltări, Daneș menționează și faptul că Primăria va demara reabilitarea a două drumuri, din buget local.

”Este vorba de drumul cimitirului din Titești, cu rigole și podețe și în satul vechi Cucoiu. Vom  începe și Podul din Bratovești, drumul Achimescu. Am reușit personal cu buldozerul să fac un drum de acces către proprietăți în satul Titești”, menționează Daneș

Totodată la școala gmnazială va fi amenajat un grup sanitar nou pentru preșcolari.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *