Cât durează minicuna și ipocrizia PNL-ului lui Pirvulescu? Fix o lună, exact cât timp au vândut o școală!

Vă amintiți cum la finele lunii februarie liberalii lui Pirvulescu se dădeau cu curu de pământ cu școala din Copăceni? Da, aceea pe care o jeleau că e monument istoric și hapsânul Gutău vrea să o demoleze, bătându-și joc de valorile trecutului.

Hai că vă amintiți. Cum s-au dus ei cu cățel cu purcel să curețe curtea școlii, cum lăcrimau pe Facebook două dudui profe pe care a trebuit să le scot din listă, plictisit de ditirambele lor.

Virgil se poza cu liberalii curățind măceșii, macrișul și florile de pizda țigăncii din curtea școlii. Chiar și eu, am felicitat acest gest, am zis ia uite bravo, ce atitudine civică…Și?

Țeapă.

Ieri, la o lună distanță, aceiași 9 consilieri PNL cu Pirvulescu în frunte au votat cu ochii deschiși, măritarea școlii. Adică schimbarea destinației. Adică facă-se voia ta. Adică ce va fi va fi? Păi? Am rămas uimit. Păi nu e aceeași școală? Aia pe care o jeleați?

Păi și atunci ce a fost schema din februarie? Electorală? Populism? Mediocritate? Nu am nimic cu jocul politicianist. Așa fac toți politicienii. Mint și manipulează.

Dar singura mea tristețe este despre fraierii care pub botul la chestii din astea. Care chiar vă cred! Eu am fost singurul care nu v-a crezut niciodată, nici înainte de campanie, nici după. Toți au spus că sunt nebun. Jumătate mi-au dat dreptate…

Dar mai sunt câțiva fraieri care se îmbată cu apă rece…

Deci, liberalii lui Papuc au vândut ieri școala din Copăceni aia, de care se legau cu lanțuri acum o lună. Sictir.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *