Cartierul economic al Slătioarei prinde contur în anul 2020

Cartierul economic al comunei Slatioara prinde contur de la lună la lună. Deja mai mulţi investitori şi-au concesionat terenurile şi au început investiţiile. De la mici depozite, ateliere de confecţii metalice, artizanat, pensiuni turistice, centre de eveniment, acest cartier amenajat pe platoul de la marginea judeţului, sub panorama munţilor Parâng devine polul localităţii.

Vorbim despre unul cele mai întinse platouri subalpine din Vâlcea, care se întinde pe o suprafaţă destul de mare în comuna Slătioara.

Aici, Primăria Slătioara a demarat în urmă cu 4 ani, un amplu proiect de punere în valoare a potenţialului acestui teren, mizând pe investiţii publice şi private, prin care să mute efectiv aici polul de dezvoltare.

În 2019, lucrurile au prins contur. Astfel lângă livada experimentală de meri, au demarat lucrările unui dispensar medical modern, un centru medical dotat cu aparatură de performanţă, fiind prima investiţie publică.

„A meritat întreaga documentaţie şi promovarea pe toate canalele a acestui perimetru care se pretează la orice tip de afacere. Mai puţin, industrie poluantă, suntem într-o zonă ecologică şi vrem ca toate activităţile să se supună acestor criterii. Aşadar îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să investească în acest perimetru”, spune primarul Sorin Romcescu.

Aşa cum am mai spus, Slătioara face parte din primele 10 comune dezvoltate ale judeţului Vâlcea.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *