Care sunt tulpinile de Covid care activează la această oră pe teritoriul României

Tulpina pesedistă afectează cel mai mult pensionarii, se răspândește pe bază de nepotism, este greu de vindecat. Exact când spui că a dispărut definitiv, reapare și mai puternic sub un nou val.

Tulpina liberală afectează tinerii și, de regulă, tinerele fără studii de specialitate, se transmite de la șef la subalternă, pe diferite căi, cel mai des pe calea fluidelor. La tulpina liberală există riscul să te culci sănătos și să te trezești mort.

Tulpina klaus: se răspândește mai greu și foarte rar. Provoacă o imunitate și anticorpi puternici, astfel încât poți să leșini, să mori ars, să mergi la un priveghi și, cu toate astea, ești bun de schiat în continuare.

Tulpina de aur se răspândește pe calea țipetelor isterice, are o incubație rapidă dacă dă de un cap gol, dar corp masiv, afectează bolnavii cronici din diferite spitale de psihiatrie, precum și pe pacienții acestora lăsați liberi.

Tulpina maghiară nu cunoaște bine simptomele românești, are un grad crescut de autonomie, dar se poate combina și cu tulpina roșie sau galbenă, funcție de gradul mare de proteine promise în limba maternă.

Tulpina progresistă afectează tineretul din pub-uri. Deși pare rezistentă la vaccinuri românești, se adaptează rapid și se multiplică precum voturile la sectoare. Unii spun că această tulpină ar fi fost creată prin laboratoare albastre.

Din fericire, în România, la nivel de populație, deja începe să se cunoască o imunitate de turmă crescută.

de Alexandru Rafie Lila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *