Candidati comuni (PNL-PSD) la CJ Vâlcea si Primaria Ramnicului! Ciuca a reusit sa-i impace pe Buican si Radulescu

Duminică seara, cei doi lideri de partid din Vâlcea au fost chemați la Bucuresti. Constantin Rădulescu și Cristian Buican su venit separat la sediul de coordonare al Coaliției dar…au plecat împreună. După ce au semnat un protocol de colaborare.

Cei doi au stat de vorba mai bine de 3 ore cu Ciolacu și Ciuca. Nu au lipsit nici amenințările cu excluderea, vezi cazul Timiș.

„Am ajuns la un numitor comun pentru binele județului. Vom avea candidați comuni și la Consiliu și la Primărie” a declarat luni, Rădulescu.

Buican nu a vrut sa ofere o declarație. Decât după ce va discuta cu ceilalți membrii ai BPJ Vâlcea

În orice caz pana la sfârșitul acestei săptămâni trebuie stabiliți candidații comuni ai alianței PNL -PSD de la CJ și primăriile Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Horezu, Băbeni, după cum s-a stabilit în protocolul semnat duminica seara la București.

Sunt șanse mari se fie date peste cap multe lucruri, se vehiculează trei scenarii fie PSD va avea opțiunea pentru CJ și PNL primăria Râmnicului, fie invers, fie un partid sa le aibă pe amândouă dar asta înseamnă că al doilea partid va avea alte avantaje.

Ziua de luni este una foarte fierbinte, la ora 14 va avea loc o conferință de presă susținută împreună de Constantin Radulescu și Cristian Buican.

Reamintim ca în ultimul sondaj Alianța PNL -PSD ar obține la nivel național 53% iarvla Vâlcea 68%.

One comment

  • Ion

    Domnule Popescu, este sinistru dacă înțelegerea asta dintre pesedei și penelei îl va aduce la Primăria Băile Olănești pe trăznitul NATO, Chiroiu. Iată culmea politichiei din Românica asta, de tot râsul. Un hopa mitică ce s-a chinuit vreo 20 de ani să ne stoarcă un amărât de zâmbet, este susținut de partidul istoric PNL, mai precis de ”marele om politic” de Olănești, măria-sa, Laurențiu Cazan. Doamne, în ce lume ne-ai teleportat? Încă mai sper să mă trezesc din acest vis cumplit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *