Candidat la Primăria Râmnicului ales vicepreședinte al industriașilor din România

Omul de afaceri vâlcean este un antreprenor cunoscut și apreciat la nivel național, motiv pentru care mulți vâlceni speră că va atrage investiții în Râmnicu Vâlcea, după ce va ajunge primarul municipiului!

Acesta a transmis un mesaj, după ce a fost ales vicepreședinte al UNPR:

„Sunt profund recunoscător Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), domnului președinte Lucian Ioan, și tuturor colegilor pentru primirea călduroasă și încrederea acordată prin alegerea mea ca vice-președinte la nivel național. Pe parcursul mandatului meu, ne propunem să extindem rețeaua de parteneriate în cadrul UNPR și să facilităm inițierea de colaborări cu alte organizații patronale, cu scopul de a asigura o reprezentativitate consolidată atât pe plan național, cât și internațional. Împreună, vom pleda pentru interesele angajatorilor, vom favoriza un mediu de afaceri propice și ne vom strădui să creăm creștere sustenabilă și prosperitate pentru națiunea noastră”.

Mai mult, Mocanu spune că prin această poziție va putea ajuta consistent viața economică din Râmnicu Vâlcea.

”Pot spune că am tot interesul de a dezvolta cât mai multe huburi industriale la Râmnicu Vâlcea. De a invita oamenii de afaceri la Râmnic și de a la prezenta potențialul zonei. Faptul că Râmnicu împreună cu localităție din arealul metropolitan adună aproximativ 200 000 populație, din care se poate recruta o forță de muncă este unul din stimulentele principale. Râmnicu Vâlcea se pretează la toate tipurile de industrie – producție, prelucrare, servicii, IT, o gamă destul de mare și o hartă completă pentru a investi. Îmi vori folosi această poziție pentru a aduce investitori la noi în oraș pentru a crea un update pe piața muncii, pentru a ridica nivelul de trai și a consacra o compeție salarială”, mai adaugă Mocanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *