Când demnitarii care cred că au trei C*oaie trebuie să plece din politică

Accidentul provocat de ministrul Lucian Bode arată că în România, aleşii locali nu au înţeles nimic din ce vrea strada în ultimii ani, prin protestele împotriva regimului Dragnea şi al pesedismului ca mod de fiinţare. Strada doreşte să arătăm ca Europa, unde demnitarii nu au privilegii, nu au pensii speciale, nu au escortă, nu au locuri în faţă, nu au vile de protocol, nu au girofar la maşină, nu se duc la teatre şi la operă cu invitaţii şi nu au loje speciale..

Comunismul şi sovietologia a educat masele că există în lume o clasă de privilegiaţi, care mănâncă la separeu, care se bagă în faţă şi nu stă la coadă, care are trei coaie. Aceştia fiind angajaţi ai statului.

Demnitarii sunt angajaţii noştri, naţiunea este patronatul iar primarul, senatorul, deputatul, ministrul sunt simpli angajaţi care au renunţat de bună voie la viaţa privată, la autonomie, pentru a servi interesele noastre. Din păcate pentru ei, demnitarii au mai puţine drepturi decât avem noi. Ei trebuie să fie cetăţeni model, să nu înjure, să nu curvăsărească, să nu mintă, să nu aibă păcate, în timpul mandatului. Nu i-a obligat nimeni să renunţe la viaţa lor privată şi să accepte aceste rigori. Ei trebuie să aibă familii model, copiii lor trebuie să fie modeşti şi nu beizadele,

În acest sens, accidentul lui Bode, protejat prin declaraţii de şeful statului se înscrie în logica faptului că nici Iohannis nu a înţeles că fapta ministrului este gravă, este o acţiune imorală, indiferent dacă ofiţerul SPP a decis el să meargă cu girofar, Bode avea obligaţia să-i interzică acest lucru în acest caz.. Bode este vinovat pentru că şi-a bătut joc de românii care stau ca proştii în trafic şi nu au girofar, Bode se face vinovat pentru faptul că el crede că are trei coaie.

România în drumul ei spre Europa trebuie să renunţe la astfel de politicieni care nu înţeleg că sunt angajaţii noştri, Că nu au voie la niciun privilegiu. Şi noaptea dacă poporul vrea să ştie unde se află un demnitar, cel din urmă este obligat să relateze. Dacă nu vrea atunci să treacă înapoi în civil.

P.S.în atenţia celor 2 teatre vâlcene, încetaţi cu invitaţiile date moca autorităţilor locale. Este cea mai flagrantă încălare a bunului simţ.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *