Canalizarea și drumurile în Lădești se află pe agenda de lucru a primarului Iordache

Administrația Iordache are o agendă lucru a care cuprinde ca obiective principale canalizarea și asfaltarea resturilor de drumuri rămase neasfaltate, de circa 10 km.

”Este prioritatea zero să extindem canalizarea în toată comuna. Nu putem să vorbim în anii 2020 despre o localitate dezvoltată care nu are infrastructura elementară de utilități. Din punctul meu de vedere, o comună, în Români nu poate pleca la drum, să aibă o strategie de dezvltare dacă nu are apă, canalizare, gaze, drumuri, iluminat. Sunt fundamentale și fără această temelie, orice discuție e de prisos. Avem și un proiect de 10 km de drumuri care trebuie reablitate. Este foarte important pentru oameni să aibă drumurile asfaltate. Mai sunt 10 km de asfaltat și am termina toate capetele rămase neasfaltate”, spune primarul Iordache

Pe situații de urgență urmează să fie construite 2 poduri și Iordache spune că se află în discuții pentru a continua contractul de salubrizare.

Iordache spune că va sprijini unitățile sanitare și educaționale din comună, după cum se știe, aici funcționează unul dintre liceele cunoscute din Valea Cernei.

Totodată, primarul spune că având în vederea dispunerea comunei pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Craiova, se așteaptă ca investitorii să descopere în Lădești, o zonă oportună pentru dezvoltarea de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *