Canalizare şi asfalt la Milcoiu în această primăvară

Primarul comunei Milcoiu, Daniel Mușat, anunţă că în această primăvară va începe extinderea în satul Şoricaru şi asfaltarea a încă 4 km de drum.

Alte proiecte care sunt în lucru sunt cele care vizează refacerea alunecărilor de teren, din zona Căzănești Vale, respectiv construcția de podețe și consolidări maluri; – canalizare betonată pe Valea Comencii, în lungime de 3 kilometri, asfaltarea a trei străzi, în lungime de patru kilometri, dar și proiectul pentru gaze.

”După finalizarea extinderii rețelei de apă în satul Șoricaru, în lungime de 2 km și asfaltarea celor trei străzi în lungime de patru km, pot spune că avem apă și asfalt în toată comuna. Mai rămâne de rezolvat proiectul petru gaze, proiect pe care il avem în colaborare cu localitatea Nicolae Bălcescu și Golești și cred că într-un an se rezolvă și finanțarea acestei investiții”, a conchis edilul.

în ceea ce priveşte epidemia de Coronavirus, Muşat spune că a informat populaţia cu privire la respectarea regulilor impuse de autorităţi, să evite contactul cu alţi oameni, dat fiind faptul că este o comună tranzitată de zeci de curse internaţionale.

“S-au luat toate măsurile şi transmise oamenilor pentru situaţii de urgenţă. Cei în vâstă să stea în casă, drumurile să fie spre serviciu şi pentru cumpărături. Copiii să nu iasă la joacă, să facă teme, cei cu ale afecţiuni la fel, să stea în casă. Iar obligatoriu, cei care vin din străinătate să anunţe de urgenţă acest fapt şi să se autoizoleze 14 zile”, spune Muşat.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *