Calea ferată Vâlcea – Vâlcele, posibil o pistă de biciclişti

O propunere inedită, venită din partea cititorilor noştri, pe care o supunem atenţiei CJ Vâlcea şi CJ Argeş.

Dacă tot nu se mai poate folosi amplasamentul căii ferate Vâlcea – Vâlcele, atunci de ce nu putem face din ea o pistă pentru biciclişti?

“Băieţii, hai cu pista de Ciclism Vâlcea – Argeş, pe  linia de transport CFR Râmnicu Vâlcea  – Curtea de Argeş!

Traseul este în picioare încă din vremea lui Nicolae Ceauşescu, viaductele  căii ferate sunt încă stabile, chiar dacă s-a furat până la ultima bucăţică de cale ferată, inclusiv pietrişul…

Ce ar fi să punem un petec de 30 de Km de asfalt finuţ şi să avem şi noi o Pistă Profesională de Ciclism pentru tinerii Profesionişti, ce spuneţi?

Aici vă ataşez o imagine cu existenţa acestui traseu nefolosit, alături de o privelişte magică!” (Ion din Rai)

Chiar o idee excelentă, am putea spune şi noi, şi să trecem la treabă cu o petiţie pentru asta. Se aude, clasa politică de Vâlcea şi de Argeş?

AP

loading...

One comment

  • daniel

    Domnii de la Rm.Valceaweek, aveti idee care e traseul sapte al autostrazii Sibiu-Pitesti de care a vorbit ministrul transporturilor acum doua zile, la o emisiune a postului tv Digi24?
    Domnul ministru spune ca in cursa finala au ramas traseele unu si sapte! Dar despre traseul sapte nu exista nicaieri informatii, cnadnr a prezentat oficial doar cinci posibile trasee.
    Sa fie cumva traseul care iese de pe Valea Oltului in zona Caineni si care merge spre Boisoara si mai apoi pe la nordul satului Mlaceni cu iesire in Valea Topologului!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *