C.Rădulescu: PNL se comportă ca o forţă de ocupaţie

Siamezii social-democraţi Rădulescu (Romeo şi Constantin) au intrat oficial în campania electorală pentru Râmnicu Vâlcea.

Joi seara, la Filarmonica Ion Dumitrescu, cei doi au fost gazda unei ceremonii în care au mediatizat intrarea, în rândurile PSD, a unui număr de 400 de noi activişti. Altfel spus, PSD Vâlcea încearcă să se recreeze, să se recreioneze, folosindu-se de imaginea fostului PDL-ist Romeo Rădulescu şi încercând să diminueze efectele posibilelor evadări ale lui Dumitru Lovin, Adrian Buşu şi Remus Grigorescu.

E un semn bun, pentru că, aşa cum sublinia Costi Rădulescu, un echilibru politic este necesar, într-un context în care „PNL se comportă ca o forţă de ocupaţie”.

„Şedinţele noastre trebuie să fie scurte. Viaţa noastră trebuie să fie în stradă în perioada următoare. Vrem ca Romeo Rădulescu să îndeplinească aşteptările oamenilor în calitate de primar al Râmnicului”,  a declarat liderul PSD, Costi Rădulescu, în discursul său.

Costi Rădulescu a mai spus ceva destul de interesant: „Aş vrea să avem un primar care să facă lucrările aşa cum trebuie, să nu fie un haos, să fie ordine”.  A fost cumva o remarcă adresată actualului primar interimar?

Tot în discursul său, liderul PSD a trimis câteva săgeţi celor trei „dizidenţi” despre care se zvoneşte că negociază, în aceste zile, cu ALDE, subliniind „o tuşă de presă”.

De cealaltă parte, Romeo Rădulescu a menţionat momentul aderării sale la PSD şi a susţinut că va „reface imaginea şi credibilitatea acestui oraş”.

Romeo Rădulescu a făcut o baie de mulţime, în timp ce Ion Gigi Matei nu a venit, motivând oficial că nu se află în oraş.

În acelaşi moment, tot joi seara, la aceeaşi oră, un veteran PSD, primarul Alexandru Roşu, edil de 5 mandate al comunei Bujoreni, se îndrepta spre sediul Parchetului, după o acţiune în forţă a DGA, când au avut loc 28 de percheziţii, într-un posibil dosar de corupţie.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *