Bujoreni este comuna cu cel mai mare ritm imobiliar, în ultimii 10 ani, dublându-şi populaţia

Noul cartier rezidenţial pe Valea Bujorencii care la final va număra peste 80 de locuinţe, se va uni cu Râmnicul printr-o nouă arteră.

„Mizăm pe atragerea de noi rezidenţi, vecinătatea cu Râmnicul prezintă şi un mare avantaj prin faptul că suntem o destinaţie favorită pentru mulţi orăşeni care renunţă la apartamente pentru case.. În acest sens noi trebuie clar să delimităm prin PUG, să îmbunătăţim prin infrastructură zonele de noi locuinţe, de noi cartiere rezidenţiale care să respecte însă natura”, spune primarul George Gîngu.

Acesta spune că vor continua investiţiile în trotuare, rigole şi se va identifica orice sursă de finanţare pentru asfaltarea tuturor arterelor din localitate.

În domeniul economic, se reabilitează infrstructura rutieră în Parcul Industrial Bujoreni, acolo unde funcţionează mai mulţi mari agenţi economici din judeţul Vâlcea.

„Mai multe companii au deja aici head-office-ul sau vor să şi-l mute aici, vor să dezvolte sau să extindă afacerile. Şi este foarte bine că asta aduce locuri de muncă, o creştere a veniturilor locale, diminuează şomajul şi deschide o perspectivă de a putea finanţa sau cofinanţa proiecte locale. Se lucrează aşadar la infrastructura rutieră atât în zonele economice cât şi rezidenţiale. Aşteptăm legea  gazelor naturale pentru a putea extinde această utilitate în toată comuna”, a mai adăugat edilul din Bujoreni.

Comuna Bujoreni este una din cele mai dezvoltate localităţi din judeţul Vâlcea, cu cel mai rapid ritm imobiliar, dintre toate comunele periurbane. În Bujoreni, populaţia aproape s-a dublat în ultimii 10 ani, ajungând oficial la peste 5000, deşi în realitate cifra acestora a a depăşit 7000, fiind foarte mulţi rezidenţi cu domiciliu în Râmnicu Vâlcea.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *