Buican: Varianta Ludovic Orban este una bună pentru conducerea PNL

Biroul Politic Judeţean al PNL Vâlcea a votat, cu o majoritate de voturi, înregistrându-se doar 2 abţineri, susţinerea moţiunii lui Ludovic Orban pentru Congresul din luna iunie.

Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, ne-a declarat că “varianta Orban este una bună pentru conducerea naţională a partidului”.

Prin acest vot se pune capăt speculaţiilor din organizaţia vâlceană, care anunţau tot felul de susţineri de candidaţi, mai puţin varianta Orban.

Cu toate acestea, majoritatea preşedinţilor din organizaţiile locale ale PNL Vâlcea nu au ezitat să declare că Ludovic Orban este singurul în măsură să preia frâiele partidului, partid care, în 2016, a înregistrat două eşecuri electorale.

Una din declaraţiile candidatului la conducerea PNL, Ludovic Orban, spune că, în echipa sa, există loc pentru toți oamenii competenți și cu rezultate, iar în echipa Partidului Național Liberal de după 17 iunie, de asemenea va exista loc pentru toți oamenii competenți și cu rezultate, indiferent pe cine au susținut în această competiție internă.

”În cadrul acestei ședințe, a fost votată, cu majoritate de voturi (2 abțineri), susținerea moțiunii domnului Ludovic Orban în cadrul alegerilor interne din PNL din data de 17 iunie.

În cadrul dezbaterilor ce au precedat acest vot, majoritatea membrilor BPJ al PNL Vâlcea au susținut că domnul Ludovic Orban este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de Președinte al Partidului la nivel național. Faptul că domnul Ludovic Orban a fost constant prezent  în teritoriu și faptul că se identifică practic cu istoria PNL din ultimii 27 de ani au reprezentat cele mai pregnante argumente în susținerea acestui vot. De asemenea, acest vot de susținere a moțiunii lui Ludovic Orban pentru președinția PNL reprezintă și dorința majorității primarilor, viceprimarilor, aleșilor locali și majorității organizațiilor locale PNL din județ, care, în ultima perioadă, au dezbătut intens acest subiect.

Prin acest vot de susținere, filiala Vâlcea a PNL își exprimă convingerea că domnul Ludovic Orban poate fi un președinte care să garanteze unitatea partidului și poate readuce caracter și identitate, forță și credibilitate Partidului Național Liberal. Recâștigarea încrederii cetățenilor trebuie să reprezinte principala preocupare a tuturor membrilor Partidului Național Liberal de după 17 iunie 2017.”, a declarat Cristian Buican

 

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *