Buican sare la gâtul ministrului Drulă: Vâlcenii au nevoie de drum expres nu de modernizarea unui drum național

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican îl atacă pe ministrul USR al Transporturilor, contestând declarația acestuia privind realizarea unui drum de legătură al Râmnicului cu Autostrada Sibiu-Pitești.

”Vâlcenii au nevoie de un drum expres nou care să lege municipiul nostru de autostrada, nu de reablitarea și de modernizarea actualului DN 73C. Așa rămăsese discuția, că va exista un lot 6, unul mult mai scurt și mai direct, decât actualul drum. Ce modenizare? Rămânem cu DN 7 pe porțiunea Budești, care oricum este aglomerată iar de la podul peste Sâmnic, intrăm pe un drum de zece metri lățime tot cu două benzi, adică 20 de km de trafic aglomerat. Trebuie drum nou, expres, mai scurt și mai lat pentru a lega Râmnicul de autostradă, mai ales că aici va veni și traficul spre și dinspre județul Gorj”, spune liderul PNL Vâlcea

În cursul zilei ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat scoaterea la licitație a legăturii dintre Râmnicu Vâlca și Tigveni, prin modernizarea și lărgirea actualului DN 73C și realizarea unui tronson de 3 km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *