Buican cere o nouă axă de transport cu patru benzi Copăcelu-Budești și un nou pod peste Olt

Lipsa de viziune a tuturor care au condus Primăria Râmnicului și Consiliul Județean, după 1989, în viziunea deputatului Cristian Buican a dus la paralizarea traficului în Râmnicu Vâlcea.

”Nu poți să asiști la cozile infernale care cresc de la an la an, în sezonul estival și nu numai în încercarea conducătorilor auto de traversa municipiul Râmnicu Vâlcea spre București, Sibiu sau Craiova. Oare ce fac autoritățile când văd duminica cozile de 15 – 20 de km în toate direcțiile? Se gândesc la soluții? Pentru că orașul în maxim un an-doi va fi complet blocat”, spune Buican.

Acesta oferă ca soluție proiectarea și execuția unei noi artere cu 4 benzi care să plece din Copăcelul, să traverseze zona industrială, să meargă spre est, cu un nou pod peste Olt și să iasă la Budești în viitoarea centură ocolitoare cu 4 benzi a Râmnicului.

”Pentru asta lucrurile trebuia să înceapă ieri. O astfel de arteră colectează tot traficul dinspre Gorj, Dolj, Olt spre București sau Sibiu, evitând astfel să se ajungă la buza orașului, la pasajul Râureni. Unde vedem ce se produce duminica și vinerea. Și acesta este doar începutul. Nu e normal să faci 2 ore pe 15 km”

One comment

  • Mariana Predescu

    Locuiesc in Budești și solicit tuturor celor interesați, susținerea unei astfel de inițiative! Este revoltător că timp de atâția ani să nu se facă nimic pentru fluidizarea traficului în această zona! Uniți vă forțele creatoare și lăsați dezbinarea, faceți ceva constructiv și necesar pentru populație! Gânduri bune și Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *