Vâlceanul Ionuţ Budişteanu a ajuns la NASA Research Center în Silicon Valley

De astăzi voi începe școala antreprenorială Global Solutions Program,în Mountain View – Silicon Valley. În lunile următoare trebuie să ne formăm o echipă și să facem ceva inovativ,cu un impact pentru cel puțin 10^9 persoane. Cred că ceea ce voi face și voi vedea aici,mă va ajuta personal în dezvoltarea și punerea multor proiecte în viața reală,transformându-le în aplicații și produse IT.

Vara aceasta,mi-o voi petrece la NASA Ames Research Center in Mountain View, Silicon Valley, unde alături de alți tineri extraordinari din întreaga lume,trebuie să pornim startupuri tehnologice. Am fost primiți foarte bine aici. Să vedem ce putem reuși să facem împreună. Aşadar voi fonda un startup nou în tehnologie, dar de data aceasta în web și anume o platformă web care poate fi scalabilă.

De asemenea voi participa la școala antreprenorială Global Solutions Program,creată de către Singularity University și sponsorizată de Google.

Lumea se schimbă, iar tehnologia trece pe lângă noi. La televizor vedem numai dezbateri politice interminabile, iar progresul tehnologic si economic parcă ne ocolește. O dată cu apariția unor tehnologii noi, apar si oportunități pentru milioane de oameni care sunt deschiși la minte,să învete și să exploateze o tehnologie în a schimba lumea în mai bine sau în a realiza produse disruptive. Știați că în anul 1990 se inventează cuvântul „blog” și „blogger”? Acum avem mii, zeci de mii de blogger doar în România. 

Deși am doar 22 de ani,încerc să fac lucruri pe aici, să fac o schimbare pentru noi și pentru toți ceilalți. Este foarte important să începem să facem lucrurile, pentru că într-o zi vom reuși cu toții. Dacă nu vom începe niciodată cu siguranță nu vom reuși vreodată.
Îmi doresc ca în țara mea să fie mai multe persoane cu mintea deschisă, cu viziune și determinare să începem lucrurile.

de pe Facebook Ionuţ Budişteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *