Brezoiul Lumii a fost ales de Juriu, drept „Destinație Turistică a anului”

Publicul a votat Toplița.

Juriul format din specialiști a votat Brezoiul.

La doar un an de la atestarea ca stațiune turistică, Brezoiul este considerat de specialiștii în turism că merită și că drumul pe care se află la început abia, va avea rezultate pe care nu le putem cuantifica

Galopul acestui oraș care oferă geografie, cultura, relaxare, munte, ape, aer este abia la inceput. Creștem alaturi de el iar Vâlcea a intrat în Liga județelor cu 7 stațiuni, fiind loc pentru minim 10 (alte trei se pregătesc pentru acest atestat)

„Suntem onorați că am ajuns aici prin evaluarea unui juriu alcătuit din profesioniști dedicați cauzei dezvoltării turismului românesc.
Brezoiul este o destinație relativ incipientă, poate și asta ne menține avântul percepției unui orizont nelimitat. Pe lângă atu-urile naturale ale zonei, o destinație se construiește prin infrastructură, pe care o prioritizăm.
Dar dincolo de lucrurile tangibile, ce ne-a adus aici și ne va duce mai departe, e faptul că turiștii veniți aici își oferă și primesc cea mai bună latură umană. Vă mulțumim că, alături de noi, sunteți” – primar Robert Schell #BrezoiulLumii!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *