Brezoiul Lumii 2020; Se adună stelele bluesului pe panoul principal. Azi, Hannah Wicklund

Zilnic, panoul muzical de la Brezoi aduce noutăţi de top, După Eric Gales, Samantha Fish, Dana Fuchs, Kaz Hawkins, este rândul Hannei Wicklund să fie confirmată pentru 2020, la marele Festival Internaţional de Blues de la Brezoi.

Cine este Hannah?

Din când în când, un artist pare să apară de nicăieri și să surpindă orice așteptare.

De cele mai multe ori acel artist nu are nici 20 de ani.

Hannah Wicklund avea doar opt ani când a început să cânte!

Într-o perioadă în care rock and roll-ul pare să facă o revenire cu artiștii mai tineri, Hannah Wicklund și Steppin Stones sunt chiar în prim-plan. Wicklund este unul dintre cei mai bune talente proaspete și Hannah Wicklund la chitarătinere care intrate în aria în blues rock.  Un refresh pentru acest sil de muzică, vechi de când lumea.

Este o chitaristă de excepţie, ajutată de o voce pe măsură. Hannah Wicklund and Steppin Stones este o trupă care cu siguranta are un viitor foarte promitator.

Ceea ce este umitor rămâne capacitatea Hannah Wicklund de a genera emoții prin chitară și voce, precum și dinamica melodiilor . Melodiile ei nu sună identic și caută mereu o schimbare de ritm în stilul Rush (o alta dintre influențele sale) care dă un plus de marcă liniei melodice și lasă publicul fără cuvinte.

Ea este liderul trupei, atât din punct de vedere muzical, cât și artistic și își duce muzica ca o rachetă în vârf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *