Brezoi, un nume din ce în ce mai des folosit ca Destinație de turism în România

Orașul Brezoi și minunatele noastre împrejurimi au fost promovate  cu ocazia celui mai important târg de turism din Londra, World Travel Market, în cadrul Conferinței RoBoost,  la Romanian Cultural Institute in London.
RoBoost este un proiect pornit din Romanian Business Leaders, cu partener Repatriot, parte al Asociației Țara Faină, care are ca misiune creșterea unei platforme de promovare a Romaniei turistice autentice, crearea unui ecosistem prin care românii din diaspora să recomande și să atragă 2 milioane de turiști străini anual, în Romania. identificarea ambasadorilor în rândul românilor din diaspora și dezvoltarea comunităților RoBoost în Europa, crearea unui brand rural în localitățile cu potențial turistic, cât și înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor.

În acest moment Primăria Brezoi pregătește noi proiecte pentru dezvoltarea și atragerea turiștilor tot timpul anul. Astfel prin amenjarea bazinului de înot, a unor trasee spre Țurțudanu, un parc de aventură, amenajarea albiei râului Lotru în zona orașului, Robert Schell spune că va spori numărul de turiști începând cu anii viitori. Îna fara festivalurilor de vară, evenimente care au consacrat turismul în Brezoi.

”Deja avem un număr crescut de solicitări pentru minivacanța de 1 Decembrie și pentru sărbători, mult mai multe decât în anii precedenți. Se lucrează la o strategie pentru turism în Brezoi, pentru că ne dorim o stațiune de 4 anotimpuri. Și salutăm și proprietarii de pensiuni care urmăresc să diversifice oferta de turism aici. Avem și o intenție pentru a fi ridicat un hotel în zona centrală”, spune Robert Schell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *