Brezoi, pe locul 3, după Alba Iulia și Brașov in topul destinațiilor de vacanță pe 2022

“Destinația Anului 2022” închide etapa nominalizărilor

21 655 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România pe www.destinatiaanului.ro. Urmează să aflăm care-i cea mai frumoasă destinație în fiecare din cele 3 mari provincii istorice.

A doua ediție a competiției Destinația Anului, prezentată de PrimaTV și susținută de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și de Alianța Pentru Turism, își alege destinațiile finaliste iar numărul nominalizărilor publicului este cel mai important factor.

In timp ce românii dau examenul omeniei și ospitalității, realitatea dură de lângă noi ne face sa apreciem mai mult ceea ce avem frumos chiar aici, în România. O spun atât cifrele de audiență online cat și numărul de nominalizări in sine, semnificativ mai mare decât cel din 2021 când ne bucuram de liniște și ne așteptam rândul la vaccin.

Mesajul nostru de optimism și frumos a ajuns la peste 400 de mii de utilizatori pe paginile de social media Destinația Anului, mai mult decât dublu fata de rezultatele etapei nominalizărilor de anul trecut. La acestea se adaugă milioanele de oameni la care mesajul a ajuns prin parteneri noștri media și prin efortul comunităților care s-au mobilizat să adune cât mai multe voturi.

Destinațiile din regiunea Transilvaniei (incluzând Banatul, Crișana și Maramureșul) au atras nu mai puțin de 54% din totalul de nominalizări, ceea ce confirmă încă odată puterea acestui brand. Destinațiile din sudul țării (Muntenia, Oltenia și Dobrogea) au primit 27% din total, iar cele din Moldova și Bucovina 18%.

Cei peste 21 de mii de români care au nominalizat destinația lor preferată pe www.destinatiaanului.ro au adus in atenția noastră peste 150 de locuri minunate. Dintre acestea, 22 au întrunit fiecare peste 100 de nominalizări. În ordine alfabetică:

Alba Iulia

Brașov

Brezoi

București

Buziaș

Cluj-Napoca

Cund

Dărmănești

Galați

Hunedoara

Iași

Oradea

Săvârșin

Sfântu Gheorghe – Delta Dunării

Sibiu

Sovata

Suceava

Târgoviște

Timișoara

Toplița

Valea Doftanei

Vama Buzăului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *