Brezoi, orașul pe cale de a deveni stațiune

Brezoi, considerat deopotrivă capitală a Țării Loviștei, dar și a Țării Lotrului, se preconizează a fi unul din polii turistici ai județului Vâlcea, orașul începând demersurile pentru a deveni stațiune.

Zona de nord a județului va fi zona cu cele mai multe pensiuni ridicate în următorii 3 ani, dat fiind exercițiul bugetar al Uniunii Europene care va asigura cofinanțări de până 100%, spune primarul orașului Brezoi, Robert Schell.

“Nu este pentru nimeni un secret faptul că potențialul turistic al Țării Lotrului și Țării Loviștei, două habitaturi montane, este cel mai mare din județul Vâlcea. Vreau să spun că toate localitățile de aici — Câineni, Perișani, Titești, Racovița, Câineni, Mălaia, Voineasa sunt pe lista de selecție a bazinului turistic finanțabil al Uniunii Europene. Deja se simte mai mult pe AGERPRES

3 comments

  • NITA PETRUTA ANCA

    Proiectul opozitiei, initiat de primarul orasului Brezoi, Robert Schell, va deveni statiune de lux, dezvoltandu-se extrem de mult in urmatorii ani.Cu cat orasul Brezoi v-a deveni o statiune, cu atat mai mult v-a fi populata de multi turisti straini cat si romani de pretutindeni, asemanandu-se cu celalalte frumoase statuni ale Vaii Prahovei.

  • Ion

    Asa se tot zice si cu intrarea aia la Salina . Deplorabil . La Brezoi tot asa . Peste suta de ani .

  • Ion

    Intrarea in oras, comuna, sat si sau strada principala trebuie sa arate ca acolo sunt oameni gospodari si primari cu initiativa . Apoi urmeaza lateralele sau la urmatoarele alegeri . La Prundeni si Ionesti s-a incercat ceva .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *