Boișoara va fi legată rutier de Racovița printr-o nouă șosea

Asta afirmă, primarul Mihai Săndulache, edilul spunând ca va face tot ce depinde de administrație ca DN 7D să fie asfaltat în următorul mandat.

”Știu că oamenii sunt sătui de promisiuni dar nu ne hazardăm să spunem lucruri fără acoperire. Cert este că spre Racovița vom asfalta acest drum din Bumbuiești. Da, știm că infrastructura este premisa pentru a repopula localitate. Din păcate, toată lumea spune că avem una din cele mai frumoase comune dar infrastructura principală în Loviștea lasă de dorit. Se ajunge greu aici și de aceea poate potențialul nostru nu este dezvoltat așa cum ne-am aștepta. Următorii 4 ani sunt decisivi pentru Boișoara și e obligatoriu de a fi scoasă în față”, spune primarul Mihai Sandulache.

“Cetatea” naturală Boişoara, minunea montană cu 3 sate, spânzurate pe creste montane,  vatra păstorilor de sub Făgăraş, se doreşte descoperită şi aşezată acolo pe piedestal. Şi are şi de ce, este de departe cea mai frumos aşezată comună din Vâlcea, o localitate de păstori strecurată în căldarea muntoasă a Loviştei.

La Boişoara este adunat la un loc Ardealul, Moţii din Alba, Oltenia de Munte, Loviştea cumanilor, un uriaş zăcământ de românesc, compoziţia care acolo sus, în căldarea munţilor îţi taie respiraţia.

O comuna care uşor intră în atenţia celor care iubesc muntele, judecând după numărul de case cumpărate, zece la număr doar în anul 2019,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *