Bogdan Popescu (PNL) în dezacord cu opiniile lui Orban privind curtarea “bugetarilor şi pensionarilor”

Prim vicepreşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Popescu nu este de acord cu declaraţiile preşedintelui PNL, Ludovic Orban în ceea ce priveşte electoratul care ar trebui nsă fie “curtat”.

“Nu sunt de acord că electoratul ţintit de PNL este cel format de bugetari şi pensionari cum a spus Ludovic Orban. De foarte multe ori se pare că încercăm să ne concentrăm pe electoratul tradiţional al PSD, uitând că eletcoratul nostru, cel vizat, ar trebui să fie cel format din antreprenori, din lucrători în privat, din cei care au meserii liberale. Aici trebuie noi să lucrăm şi să nu alergăm după electoratul tradiţional al PSD”, a precizat Bogdan Popescu într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre opţiunile sale în cazul referendumului cerut de Coaliţia pentru Familie, acesta a precizat că va merge desigur la referendum pentru că nu este de acord cu “mariajul între oameni de acelaşi sex”.

În cadrul conferinţei de presă, Bogdan Popescu a evitat să precizeze dacă va intra în viitoarea cursă pentru alegerile locale din 2020, pentru primăria Râmnicului, dar a criticat actuala administraţie pentru “lipsă de viziune în proiectele de dezvoltare” sau de “plagiat al programului eclectoral al PNL” din anul 2016, pentru unele din proiecte.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *