Bogdan Matei prezintă situaţia stadioanelor Arcul de Triumf, Ghencea şi Giuleşti

“La Arcul de Triumf, suntem în grafic, nu este nici un fel de problemă. Acest stadion va arăta și mai frumos, conform proiectului pe care îl avem. Ministerul Tineretului și Sportului, alături de Federația Română de Rugby, în paralel cu primăria – după cum vedeți, suntem la partea de demolare, după care vom intra pe partea de construcție”, a spus ministrul.

Bogdan Matei a vorbit și despre stadionul Ghencea, precizând că acesta va fi gata până în anul 2020. „Deja începem faza de construcție, va fi o bijuterie a fotbalului românesc”, a spus el.

Ministrul s-a referit și la Giulești, spunând că în prezent se desfășoară acolo prima dintre cele două faze de demolare a tribunelor.

„Din păcate, la stadionul Dinamo avem ceva probleme juridice din partea celor care gestionează clubul sportiv”, a mai spus ministrul.

Capitala României este unul dintre oraşele care vor găzdui meciuri la ediţia din anul 2020 a Campionatului European de Fotbal. Este vorba despre patru meciuri, unul din optimi şi trei din faza grupelor. Meciurile vor fi disputate pe Arena Naţională.

Bucureştiul a concurat cu alte 19 oraşe europene pentru câştigarea dreptului de a disputa meciuri la turneul final de peste şase ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *