Bocșaru: Comuna Lăcusteni este o destinație ecologică, o oază verde, ideală pentru familiile care vor să stea la tară

Primarul Cosmin Bocșaru spune că dezideratul său în ceea ce privește comuna Lăcusteni este de a o transforma într-o oază verde, o zonă ecologică, o comună fără poluare, unde standardul de viață să fie unul demn pentru a fi o comună căutată.

”Speranțele și eforturile noastre se concentrează pentru o dezvoltare armonioasă a comunei Lăcusteni. Cum văd eu viitorul acestei comune? Simplu, văd o oază verde, văd o zonă în care natura să fie prioritară, salubritatea, oameni civilizați, case frumos așezate, case cochete, oameni gospodari, oameni care fac naveta spre locurile de muncă dar revin cu plăcere acasă, o comună unde copiii să crească fericiți. Sunt șanse pentru a se îndeplini aceaastă cerință. Avem o localitate mică dar frumos așezată aici în lunca Oltețului, îngrijită, o comunitate foarte unită și care se întregește cu o categorie de orășeni dispuși să renunțe la oraș pentru casa de la țară”, spune edilul.

Bocșaru spune că încearcă să rezolve utilitățile pentru toate satele, să reabiliteze infrastructura de drumuri rămasă. Salută orice investitor care dezvoltă aici mici afaceri și crede că satul viitorului nu va dispărea, ci s eva transforma în satul modern european.

”Pentru mine, repet, un sat este o zonă fără poluare, unde natura este respectată, satul modern este satul familiei, cu biserica îngrijită, cu o școală cochetă, cu dispensarul medical modern, cu tot ce înseamnă liniște, relxare, bun simț. Asta este viziunea mea despre viitorul comunei Lăcusteni”, conchide Bocșaru.

Comuna Lăcusteni este frumos așeazată în Valea Oltețului, într-o zonă aerisită, sub culmea dealurilor vestice, pline de păduri de stejar și salcâm, cu o populație de 1.200 de locuitori. Este una din cele mai curate localități din Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *