Bobiţă ne cheamă luni la un concert, să nu-i uităm pe cei de la Colectiv

Luni se împlineşte o lună de la cea mai mare tragedie din România de azi.

Liderul formaţiei Antract, Bobiţă Cătuşanu, a adresat joi o invitaţie pentru toţi vâlcenii, să participe la un concert maraton, care va avea loc pe 30 noiembrie, la Sala Polivalentă din Râmnicu Vâlcea, concert caritabil pentru strângere de fonduri pentru victimele din Clubul Colectiv.

“Tragedia aceasta nu trebuie uitată, e vorba de tineri frumoşi, tineri care aveau în faţă un viitor. Este momentul solidarităţii. Ne dorim cât mai mulţi participanţi la acest concert, care să cumpere bilete, iar banii de pe bilete vor fi donaţi familiilor victimele de la Colectiv. Salut gestul angajaţilor clubului de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, care au cumpărat toţi bilete la acest concert, am înţeles că şi galeria a urmat acest gest. Trebuie să fim acolo, toţi vâlcenii, din păcate una din victimele de la Colectiv a adăugat Râmnicu Vâlcea pe harta acestei tragedii, este vorba de Andreea Ştefan, care nu va fi niciodată uitată de noi”, a spus Cătuşanu.

Asociaţia More Than a Smile organizează luni, 30 noiembrie, de la ora 17,00, în Sala Polivalentă din Râmnicu Vâlcea, un concert caritabil pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Vor urca pe scenă Antract, Alex Mica & Mr. Saxo Beat, Emilia Musala, Danut Dinca, Dj Rynno & Sylvia, Black Ice, Prometeu, Geo da Silva , Dj Yameel, Madalin Voicu şi mulţi alţi artişti.

Biletele au fost puse în vânzare în Winmarkt Mall, agenţia Art Stigma & Carabus din River Plaza Mall şi prin reţeaua de voluntari ai asociaţiei. Pretul unui bilet 20 lei. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *