Blaga exclude definitiv orice colaborare cu Traian Băsescu

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat joi, la Râmnicu Vâlcea, că exclude orice colaborare ulterioară alegerilor cu Mișcarea Populară.

„Exclud orice colaborare cu Mișcarea Populară după alegeri. Sunt lucruri care ne despart enorm. Și nu aș vrea să mai insist pe această temă. Sigur, se spune că în politică nu e bine să spui niciodată dar excludem orice colaborare cu Mișcarea Populară și PSD. Avem forța, nu mai suntem partide de 18 procente, suntem cel mai mare partid politic din România, o spun cetățenii noștri și atunci, în jurul nostru, sigur putem construi majorități”, a afirmat Blaga, răspunzând unei întrebări din partea presei.

Totodată, Blaga a comentat afirmațiile candidatului PSD la Primăria Râmnicului, fostul deputat PDL Romeo Rădulescu, care a sugerat că la Râmnicu Vâlcea PNL ar face blat cu fostul primar Mircia Gutău, candidat independent.

„Cu cât năduf a atacat ani de zile PSD-ul domnul Romeo Rădulescu. Nu aș fi crezut niciodată că o să meargă la PSD. Îi recomandăm domnului Rădulescu, cu privire la PNL și la Primăria Râmnicului, să nu-și facă griji. Avem un candidat foarte serios, în persoana lui Grigore Crăciunescu, nu facem blat cu nimeni, ca să fim foarte bine înțeleși și mergem peste tot cu echipe puternice. Declarațiile domnului Rădulescu sunt o atitudine specifică PSD”, a mai spus copreședintele PNL.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *