Birou Unic la Primăria Gușoeni, unicat în județul Vâlcea!

De la 1 ianuarie, 2017, în cadrul primăriei Gușoeni funcționează un birou unic, prin care, cetățenilor li se rezolvă orice solicitare. Biroul unic este un spațiu bine definit care oferă posibilitatea locuitorilor de a accesa orice serviciu într-un singur loc, fie legat de comunicare, fie legat de organele statului. De asemenea, asigură și alte servicii care contribuie la creșterea nivelului de trai în comună.

Primarul Nicolae Concioiu spune că dezvoltarea și modernizarea instituțiilor publice, presupune și eficientizarea ca timp de răspuns la toate solicitările oamenilor.

”De la 1 ianuarie 2017, în cadrul primăriei funcționează cu succes biroul unic.  Omul vine la ghișeu și i se rezolvă pe loc orice problemă pe care o solicită, fără a mai umbla din birou în birou. În același timp îi sunt aduse la cunoștință și obligațiile civice. Mai precis, prin prezența sa la biroul unic, completează o cerere prin care este confirmată plata la zi a impozitelor locale, se încheie contractual de salubrizare și I se adduce la cunoștință orice problemă. În cadrul biroului unic funcționează șapte compartimente respectiv: registratura, impozite și taxe loale, asistența socială, situații de urgență, registrul agricol electronic și compartimentul măsurători – cadastru. Avem mobilier, logistică, laptopuri noi, in rețea  cu stocare în server. Evidența este electronică, iar funcționarul poate proiecta într-un monitor de dimensiuni mai mari situațiile fișelor de identificare pentru fiecare cetățean.”, a menționat Nicolae Concioiu.

Claudia POPA

3 comments

  • tudor emil

    speram sa aduca la bun sfarsit si titlurile de proprietate x gusoianca

  • Adrian Dogaru

    Felicitari, domnule primar!

  • Maria

    Ma bucur foarte mult cand aud ca se face ceva in comuna Gusoeni in ceea ce privește instituțiile publice.Dar instituții publice sunt si școala si dispensarul care din păcate le oferă oamenilor cele mai proaste condiții.In astfel de instituții ar trebui sa se investească cat mai repede.Trebuie puse pe primul loc, nu primăria care avea cat de cat condiții.Auzim doar ca s-au alocat bani pentru infrastructura drumurilor sau reparații, dar nu se vede nimic.Ne dezamăgește foarte mult domnul primar.Sunt atâtea de facut si nu stiu ce așteaptă….ar trebui o farmacie, un cabinet veterinar, nu avem nici măcar semnal la telefon.Trist..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *