Birocraţia din România a lăsat copiii din 26 de judeţe fără lapte şi corn

M-am ferit de a comenta războiul declaraţiilor de Vâlcea, pe tema laptele şi cornu’, unde liderul PNL Cristian Buican, din punctul meu de vedere, s-a aventurat în acuzaţii fără  a dovezi solide.

De aceea am şi evitat să publicăm acest punct de vedere, unde se vorbeşte despre corupţie, etc. Exagerări cu imunitate politică, se spune, dar care pe drept cuvânt pot fi taxate de preşedintele Rădulescu, drept calomnii.

În fine, dincolo de faptul că programul laptele şi cornu, made by Adrian Năstase, mi se pare o frecţie la piciorul de lemn, mult mai bun ar fi fost un program de masă caldă, sunt atâtea firme de catering.

Analizând situaţia la nivel naţional trag o singură concluzie: Birocraţia excesivă, incompetenţa unor salariaţi, a dus la un stadiu care a văduvit de acest program copiii din jumătate de ţară, printre care şi Vâlcea.

Birocraţia din România a îngropat deci şi la Vâlcea, instituţiile statului care trebuia să se ocupe de acest program. Şi am văzut detaliile lui Adrian Mihăilă, detalii de bun simţ dar care te fac să iei parul şi să dai fără milă în aceste agenţii care fac efectiv mişto de noi.

Birocraţia din România este cel mai mare cancer, multitudinea de agenţii, agenţiuleţe, dosare, dosărele, avize, avizuleţe. D-aia România nu are autostrăzi, drumuri naţionale, investiţii publice de anvergură. Din cauza a mii de funcţionari publici degebişti, a sutelor de agenţii care o freacă la rece.

Birocraţia din România îngroapă România în avize iar 26 de judeţe nu au la această oră, banalul program de lapte şi corn.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *