Beth Hart alaturi de salariații Chimcomplex într-o amplă acțiune de ecologizare a râului Olt

Celebra regină a bluesului, Beth Hart a participat alături de salariații Chimcomplex, la o amplă acțiune de ecologizare a malurilor raului Olt, in zona Tătărani.

Acțiunea a fost organizată de Chimcomplex și face parte dintr-un program complex al agentului economic, concentrat pe ecologie, mediu curat, mijloace alternative de diminuare a poluării.

La acțiunea au participat Victor Avram, Director Operațional, Armand Spiru Director Comercial, Dumitru Coman Director Tehnic, Tivadar Runtag, CEO al Chimcomplex, cel care recent declara că societatea vâlceană și-a atins toate obiectivele propuse.

Un fapt inedit a fost însă și participarea la actiune a lui Beth Hart, marea doamna a bluesului, care se afla pentru a doua oară în județul Vâlcea, județ de care s-a îndrăgostit spune ea, pentru că este “minunat, are un aer curat și un relief fascinant”.

De altfel Beth Hart va sta in Vâlcea cel puțin două săptămâni, susținând nu mai puțin de 5 concerte în orașul Brezoi, oraș care a devenit capitala Bluesului, din sud estul Europei.

Chimcomplex este unul din principalii sponsori ai acestui eveniment, administratorul companiei, Stefan Vuza fiind cunoscut pentru pasiunile sale culturale, fiind un iubitor de jazz și blues și nu de puține ori a sprijinit evenimente in aceste domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *