Berislăveștiul deschide o nouă legătură rutieră cu județul Argeș, prin Robaia

În comuna vâlceană Berislăvești se lucrează. Există o dinamică a șantierelor, administrația Popescu reușind să rezolve mai multe proiecte care pot stimula atragerea de noi investitori în această frumoasă zonă de la poalele Coziei.

”Ne pregătim pentru ce va însemna aici în comuna traficul în următorii ani. Pentru că pe actualul drum care se află în plin proces de modernizare se va realiza conexiunea stațiunii Călimănești cu autostrada. Distanța între Călimănești și București, pe autostrada va fi de aproximativ 170 de km, adică orice turist care va veni aici, dinspre capitală va face o oră jumătate. Berislăveștiul va fi un punct de atracție și o motivație pentru investitori, dat fiind faptul că ne vom afla aproape de șoseaua de mare viteză”, spune primarul Nicolae Popescu.

Toate investițiile pe care le are în program sunt focusate pe utilități – apă, canalizare, iluminat modern, reabilitarea întregii infrastructuri rutiere și sprijinirea investitorilor.

De altfel comuna se află la o bifurcație foarte importantă, cu drumul spre Loviștea, o cale de acces așadar mult mai rapidă spre comunele aflate în frumoasa depresiune intramontană.

”Turism, afaceri, agro-industrie. Sunt axele pe care vom merge în strategia noastră pentru viitor. Comuna Berislăvești va funcționa unitar pentru atrage populație, turiști și oameni de afaceri. Acestea sunt obiectivele noastre. Așteptăm finaațările pe Anghel Saligny, pe PNRR precum și bugetul multi-anual al Uniunii Europene. Avem o infrastructură școlară pusă la punct și ne precoupă și sănătatea populației. Berislăveștiul trebuie să ofere un confort pentru cei care sunt aici și pentru cei care doresc să vină la noi. Nu ascundem că există tranzacții cu terenuri, case, suntem o comună căutată”, mai adaugă edilul din Berislăvești.

Comuna Berislăvești se află la 20 de km de Râmnicu Vâlcea, la poalele Coziei și este traversată de breteaua care va lega stațiunea Călimănești de Autostrada Sibiu – Pitești precum și de drumul care merge spre Țara Loviștei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *