Bebe Melente spune că va implementa conceptul ”smart” în localitatea pe care o administrează

Pasul următor pentru echipa Melente, echipă confirmată fără probleme la alegerile din septembrie, este atragerea de investitori în comuna așezată pe drumul lui Mihai Vodă, Drăgoești, premise pentru aducerea acasă a cât mai multor familii tinere.

Gheorghe Melente spune că a reușit în mandatele anetrioare să aducă infrastructura localității la condiții optime de civilizație și confort, comuna Drăgoești, fiind una cu un uriaș potențial economic, aici, în Lunca Oltului.

”Voi milita să măresc bugetul local prin atragerea de investitori pentru crearea unor surse bugetare locale noi, precum şi dezvoltarea celor existente, fără mărirea taxelor şi impozitelor contribuabililor, fie ei persoane fizice sau persoane juridice. Realizând acest deziderat vom asigura, pe de o parte, mai multe locuri de muncă, iar pe de altă parte finanţarea sustenabilă a investiţiilor necesare localității noastre. Am în vedere atragerea de noi fonduri europene, pe exercițiul bugetar european care va fi lansat anul următor”, spune primarul Melente

Acesta spune că are în proiect transformarea localității într-una smart, unde serviciile să fie unele performante, dorește să atragaă servicii pentru locuitori, să reducă total handicapul între urban și rural.

”Vrem să existe un confort al celor care locuiesc sau doresc să se mute aici. După finalizarea drumului județean care traversează localitatea, drumul lui Mihai Vodă, este clar că Drăgoeștiul va fi o localitate care are nevoie de un unpgrade, de un pas înainte pe axa transformării”, concluzionează Melente.

Centrul Cultural, piața agro de pește, dezvoltarea turismului piscicol, atragerea de investitori agro-industriali, sunt elemente care vor sta la baza actualului mandat al echipei Melente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *