Bătrânii din Păușești Otăsău aflați în situație critică au primit lemne de foc din partea Fundației Altair

”Prin grija doamnei profesor Natalia Paraschivescu, președinta fundației Altair din București, câteva familii /persoane aflate in situații critice de viata, au primit ca donație un metru cub lemn foc.

Noi, am ajutat sa transportam, sa spargem și sa depozitam după caz, acest material lemnos. Anul trecut in perioada de iarna, prin grija acestei fundații apropiata de comuna Pausesti, a fost asigurata masa calda la aceste familii.

Pentru cei care doriți sa donați la aceasta fundatie aveți mai jos codul IBAN! Eu personal și consilierii locali am donat și vom dona mereu, pentru ca aceste acțiuni umanitare, sa aibă continuitate in Pausesti! Mulțumim din suflet doamna profesor Paraschivescu”, spune Cătălin Avan.

Natalia Paraschivescu mulțumește societăților comerciale din București care au sărit în sprijinul acestor oameni, fiind dezamăgită însă de lipsa de empatie a vâlcenilor.

”Au fost aleși oamenii aflați în categoria de vulnerabilitate maximă, care fie nu au niciun venit, fie au acele venituri de 142 de lei. Adică oamenii cei mai nevoiasi. Sunt de-a dreptul dezamagită de comunitatea oamenilor de afaceri din judet de la care nu am primit niciun ajutor, lipsa de empatie a acestora m-a întristat. M-au ajutat multi dintre prietenii mei si unele societati comerciale din Bucuresti. O să discut acum cu domnul primar să vedem cum ajung coletele cu alimente pentru sărbători pentru aceste persoane”, a precizat Natalia Paraschivescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *