Balotaj la PNL pentru Senat la Vâlcea: Omul de la municipiu Vs Omul de la Județ

Situație inedită la PNL Vâlcea, în urma alegerilor pentru candidaturile la Senatul României. Unde, după retragerea lui Romulus Bulacu, lucrurile păreau lejere pentru Victor Popescu, omul care așteaptă de 4 ani această candidatură.

Numai că…supriză! Deși inițial, șefa municipalilor vâlceni, Claudia Banu, se înscrisese pentru un loc pe lista la Camera Deputaților, joi seara, Banu a schimbat culoarul și s-a înscris la competiția pentru Senat.

Victor Popescu este cel cunoscut și asumat de liberalii din județ, Claudia Banu este asumată de liberalii de la municipiu.

La votul din birou, balotaj!

Fiecare a obținut câte 14 voturi. Cine va descurca ecuația? Centrul, adică Biroul Național al partidului care va decide cine e în măsura să fie senatorul liberal al județului și asta în maxim 2-3 zile: Fie reprezentantul celei mai mari localități din Vâlcea, recte Râmnicu Vâlcea, fie omul județului, cel care are contacte și legături directe cu organizațiile din județ.

La Camera Deputaților lucrurile au fost tranșate clar. Locul 1 revine lui Cristian Buican, locul 2 lui Laurențiu Cazan și locul 3 lui Victor Stănculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *