Autostrada Sibiu – Pitești aduce primii mari investitori în comuna Perișani

În Perișani crește numărul investitorilor, edilul Sorin Leonte, spune că în acest an se așteaptă la un interes deosebit pentru a se dezvolta afaceri în comună.

”Semnalul a fost dat de constructorul italian și de cea mai mare lucrare din istoria comunei și anume autostrada. Prima săpătură aici a conformat că istoria economică a întregii zone se va schimba radical. O astfel de autostrada vine după sine cu toate avantajele de rigoare – o dinamică economică, demografie, habitat, extindere de afaceri, retailuri alimentare,  turism pentru că vorbim de Țara Loviștei, comuna Perișani va avea altă perspectivă. Se vede deja prin prisma noului depozit care s-a construit aici. Semn că vom avea o piață a construcțiilor imobiliare crescută. Turism, deja anul trecut a fost conslidat și ianuarie a început bine. Vom sta bine pe piața muncii, la nivel de școală, la nivel de migrație spre Perișani. Ca primar voi fi deschis pentru orice investiție și oricine va contribui la bunăstarea vieții locuitorior”, spune Leonte.

În comuna Perișani sunt acum în derulare patru proiecte mari de investiții. Ne referim la cei 7 km de drumuri cu care se va încheia toată infrastructura stradală din comună. Aici sunt incluse și 4 poduri.

”Școala intră în reabilitare energetică prin PNRR și vom monta 2 stații electrice de reîncărcare. La nivel de iluminat public, se vor monta 240 de lămpi, prin AFM. Perișaniul este un nod rutier important dacă ne gândim că de aici se poate ajunge în Argeș, spre Călimănești, spre Câineni și spre viitoarea Autostradă, care va fi la nici 10 km de noi prin nodul de la Cornet, deși noi tragem nădejdea că vom și aici un nod de descărcare.  Cred că proiectele pe care le implementăm, la nivel de medical, la nivel de turism, de agrement, la nivel de educație, vor face și mai atractivă zona pentru turiști precum și pentru cei care doresc să se mute aici”, a mai adăugat primarul din Perișani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *