Autoritățile din Dănicei au solicitat fonduri pentru 33 de kilometri rețea de gaze naturale

O infrastructură bună asigură premisele pentru dezvoltarea și modernizarea oricărei localități, este de părere primarul comunei Dănicei, Dumitru Pirneci. Acesta , de-a lungul timpului, a obținut finanțări la proiecte care asigură cetățenilor o onfrastructură de bază, respectiv, asfalt, apă, canal, iluminat etc.

Toate proiectele care au fost implementate au schimbat imaginea în comună, iar ultimul depus privește și ultima utilitate , respectiv rețeaua de gaze naturale.

”Am depus proiectul pentru o rețea de 33 de kilometri în comuna Dănicei, proiectul fiind în parteneriat cu localitățile Nicolae Bălcescu și Milcoiu. Totodată, așteptam pe Anghel Saligny, proiectul de modernizare a 7,5 kilometri de drumuri in comuna Dănicei.  Ne gândim ca, din bugetul local, să construim un pod în zona Lungoțu, peste pârâul Lungoțu, pod care face legătura cu un sat din comuna Ciomăgești, din județul Argeș. Este o oportunitate și necesitate a acestei investiții, mai ales că oamenii circula mult între cele două localități. De asemenea, ne gândim să băgăm alt proiect de asfaltare pe drumuri locale, de 6,5 km , dar încă nu sunt linii de finanțare pe fonduri europene . Săptămâna viitoare o sa mai facem un drum la CNI pentru a vedea ce e cu proiectul pentru primărie. Sperăm ca anul acesta să se țină măcar licitația pentru un nou sediu de primărie.”, a conchis edilul.

Claudia POPA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *