Autobuze ecologice în Râmnicu Vâlcea şi o parcare subterană în Cartierul Ostroveni, proiecte ale primăriei

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, lista cu proiectele propuse pentru finanţare europeană care urmează a fi implementate în oraş.
„Avem o listă de 11 proiecte extrem de importante pentru comunitate, acestea privesc lucrări de infrastructură, asfaltări, canalizare, amenajări în zonele periferice. Dar sunt şi proiecte importante, care vor asigura fluidizarea traficului în oraş. De exemplu, avem bretelele de legătură ale nordului şi sudului cu Pasajul Tudor Vladimirescu, lucrare de 34,1 milioane lei, care vor asigura o nouă arteră pe axa nord-sud a oraşului; o parcare subterană în autobuz ecologccartierul Ostroveni, în valoare de 31,48 milioane lei. Mai includem aici achiziţionarea de autobuze ecologice”, a spus Ion Gigi Matei.

Proiectele municipalităţii mai cuprind reabilitarea sistemului de iluminat public din tot oraşul, reabilitarea şi modernizarea complexului sportiv „Arenele Traian”, modernizarea Târgului din cartierul Goranu etc.

Valoarea totală a proiectelor prezentate de primarul interimar este de aproximativ 105 milioane lei.
În prezent, în Râmnicu Vâlcea se află, în diferite faze de execuţie, cinci proiecte cu finanţare europeană. (administratie.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *