Aurora Măgură: ”Sunt la dispoziția cetățenilor 24 de ore din 24”

Cunoscând deja administrație, noul primar al comunei Popești, Aurora Măgură, și-a propus ca în acest mandat să facă ceva pentru comuna sa. Prioritățile sale sunt îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii, utilităților și atragerea de investitori.

”Sunt la dispoziția cetățenilor 24 de ore din 24, pentru că vreau din tot sufletul să fac ceva pentru această comună, iar ceea ce am promis se va și concretiza. Am lucrat ca asistent social și știu problemele oamenilor, cunosc foarte bine nevoile și doleanțele tuturor celor din localitate, dar mai știu că pentru a avea o infrastructură bună sau alte obiective, este nevoie să accesăm fonduri europene pentru a avea utilități pentru un trai decent. Prioritar pentru mine este accesarea de fonduri europene, ar în acest sens am o colaborare cu o firmă de consultanță cu care încercăm să găsim proiecte care să fie eligibile, proiecte care să aducă o plus valoare pentru comunitatea din comuna mea.

Avem două cămine culturale pentru care ne documentăm să facem proiecte privind reabilitarea, modernizarea dar și dotarea cu echipamentele necesare desfășurării de evenimente, extinderea canalizării în satele Popești, Meieni, Dăești și Curtea. De asemenea, dorim să asfaltăm drumul Cuza, paralel cu drumul județean, care are o lungime de șapte kilometri, iar pe OG 28 continuăm asfaltarea drumului Firijba. În ce privește investitorii, pot spune că primăria concesionează  silozul în vederea înființării unei investiții care să angreneze personal din zonă, prin creearea a noi locuri de muncă”, a menționat Aurora Măgură, primărița din Popești.

Claudia POPA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *